Ny dag, ny vecka! Här kommer mina planer för veckan…

Måndag: Åka till Alicante med NA-KD för att plåta min kollektion men just idag så kommer vi inte plåta utan bara hänga i huset vi hyrt och leta locations.

Tisdag: Plåta kollektionen hela låååånga dagen. Ändå ifrån kl 06 och sedan åka tillbaka hem till Sverige senare på kvällen.

Onsdag: Mamma och pappa kommer hem till mig för att hjälpa mig börja packa ihop allt i lägenheten för min utflytt. Får ju som sagt ej bo kvar längre så som det ser ut nu kommer jag resa mycket, bo hos kompisar några nätter och sedan bo på hotell under hela maj månad för i juni och juli har jag troligtvis ett annat boende att hyra tills jag hittar en lägenhet.

Torsdag: Kolla på eventuell lägenhet att hyra samt hålla i mitt första event någonsin för ett gäng bloggare och profiler. Det kommer vara en mysig, hälsosam brunch ute på Rosendahls på Djurgården, så det ska bli superroligt!

Fredag: Eventuell date night med Awa och Dani. Har ju inte sett Danijela på hur lääääänge som helst nu så ska bli mysigt att catcha upp med henne.

Lördag och Söndag: Packa och flytta ut ur lägenheten!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna