Här ovan ser ni mig i en av mina favoriter i kollektionen. Det här setet är så JÄVLA snyggt och perfekt!

När släpps kollektionen?

Vi har ej satt exakt datum ännu men satsar på att ha allt klart till slutet av maj. Det betyder att ni som var sugna på att bära vissa plagg på studentmottagningar osv förhoppningsvis kommer kunna göra det.

Vilka priser kommer den ligga på ungefär?

Det dyraste kostar 599kr, de mesta ligger kring 399kr. Vissa grejer kostar även runt 79 spänn, gissa vad det kan vara?

Vad har du för storlek i plaggen?

Jag bär storlek S i alla plaggen! Det är ett set som jag tycker är litet i storlek däremot men det har jag ej visat er ännu så det kommer jag berätta om när vi går mot launch.

Hur lång är du? Är rädd att jag är för lång för att bära plaggen?

Jag är 162 och det är två par byxor i kollektionen som vi gjort kortare för mig, annars så är allt jag bär precis så långt som det ska vara. Vi har gjort byxor efter längden 168. Men med en klack till plaggen så kan ju jag ha allt! Och med sneakers kan ni över 168 ha dem utan problem. Det är den längden NA-KD jobbar med vanligtvis.

Nakd har ju små storlekar och eftersom du ”tänkt på alla kroppstyper” undrar jag vilka storlekar dessa kommer vara i? Är lite kurvigare så vore riktigt synd om jag inte passade i dina kläder.

Det kanske var dumt av mig att säga ”ALLA kroppstyper” för plaggen kommer bara finnas i storlekarna XXS-XL. Men vad jag menade var att passformen på plaggen är inte endast tänkt att passa den ”raka vanliga modellkroppen” utan även oss kurvigare med lite härligt hull här och var.

Hur involverad har du egentligen varit i ”din kollektion”, med tanke på att du inte verkar ha sett alla plagg i verkligheten eller inte vet hur många plagg kollektionen består av? Jag fick intrycket av att du varit med och tagit fram plaggen från grunden men du kanske snarare bara har valt ut några färdiga plagg?

Jag har fått bestämma varenda centimeter på varje plagg men sen har jag ju självklart frågat NA-KD om hjälp på grejer jag varit osäker på själv. Men eftersom att vi gjort runt 20 pieces och mycket kommer i flera färger så har jag inte stenkoll på exakt hur många plagg jag gjort. Kan ju självklart kolla upp detta men har liksom inte räknat. Och att jag inte sett allt än är för att allt är inte klart än. Det går snabbt i hockey som man brukar säga, för i slutet av maj släpper vi ju kollektionen! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna