Kvällskaffet med Anna… 

Vill bara börja med att be om ursäkt för att det inte blivit så mycket realtid uppdatering den senaste veckan men oj vilka intensiva och roliga dagar jag har haft. Det var inte förrän i söndags efter Nyhetsmorgon som jag fattade att jag faktiskt gjort och ska släppa en kollektion (!) och efter plåtningen igår så kunde jag liksom äntligen pusta ut och landa i det. Så har på riktigt haft tre dagar bara fyllda av lycka och endorfiner och blivit överröst med fina ord och komplimanger vilket jag vill tacka för. Jag har läst vartenda meddelande, varenda kommentar och alla era mejl och snapchats men jag har som ni säkert förstår inte hunnit svara på allt.

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen i en rätt tom lägenhet (flyttar ju ut på måndag)… Den här dagen har med andra ord gått ut på att packa ner så mycket som möjligt men hann också med En liten kvällsfika med Anna på Broms. Det var så mysigt att träffa henne en snabbis men imorgon ses vi igen då jag ska hålla i ett lanseringsevent för hud- och hårdvårdsmärket Sasco ute på Djurgården för några bloggare, vänner och profiler… Måste försöka sova nu för ska upp tidigt men tack, jätte stort tack! Ville egentligen bara säga det <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna