Inlägget innehåller reklam för Sasco och adlinks

Mina byxor kommer härifrån (kostar endast 239kr) och toppen finns på H&M…

Idag höll jag i mitt första blogg-event någonsin vilket var så roligt så här kommer en lång utläggning och massvis med bilder om lunchen, företaget jag presenterade och förberedelserna inför osv. Är ni med?

Sasco, företaget som jag hade lunchen tillsammans med kommer ni se mycket av framöver då jag precis har gått in i ett långsiktigt samarbete tillsammans med dem. Produkterna är baserade på Aloe Vera och är bra, rena produkter för hår- och hudvård. Vilket känns både fräscht och helt rätt i tiden.

Tjejerna på Sasco hade dukat och gjort i ordning så himla fint ute i Rosendahls Trädgård med blommor, glitter och produkter utplacerade på bordet. Det fanns även polaroid kameror som man kunde fota med vilket blev en stor favorit. Det är ju sådär barnsligt kul!

Jag var där ungefär en timme innan gästerna skulle anlända för att fixa med bordsplacering och final touch och var så himla glad över att vi fick sol idag då det gjorde hela lunchen så mycket härligare och somrigare.

Sen dök de första gästerna upp och då skålades det med en fräsch, alkoholfri fördrink!

Dasha kom bland annat förbi <3

Och jag och Anna fotade en del hel med polaroid kamerorna som sagt hehe….

På bordsplaceringen fick alla även en varsin komplimang som jag hade skrivit. 

Här ovan ser ni Mollsans <3

Sedan serverades det sån god och fräsch lunch, precis som jag ville ha det!

Insta-vänlig var den också eftersom att den var dekorerad med blommor som man då självklart kunde äta. Älskar när restauranger dekorerar maten med blommor, det är så fint.

Hur drömmig lunch? Kan verkligen varmt rekommendera er att hålla i events ute på Rosendahls Trädgård, det är magiskt där ute. Speciellt nu på sommaren och ja, när solen skiner.

Fanns även såpbubblor vid varje plats, sååååå fint!

Snygga Lovisa!

Angie testade deodoraten direkt hahah, älskar henne! Minns ni henne? 

Det var ju hon jag och Dani reste med till L.A. i vintras!

Desserten, mmmm..

Onsdagsbubbel in action. Ni har väl lyssnat på veckans avsnitt? Det heter ”Kan ni hålla en hemlighet?” Och i dagens avsnitt bjuder vi på en riktig skratt-attack för vad är det Dasha egentligen har gjort? Finns där andra poddar finns!

Det var verkligen en supermysig lunch och jag är så taggad på mitt långsiktiga samarbete tillsammans med det här märket då det känns som att produkterna passar mig så himla bra. Det är alldeles för mycket hud- och hårdvård som innehåller så mycket skit och det är viktigare än man tror att kolla upp vad ens skönhetsprodukter faktiskt innehåller. Många produkter innehåller parabeneraluminium etc som inte alls är bra att smörja på sig men Sasco produkterna är ekocertifierade, finns på Apoteket och är helt fria ifrån alla skadliga ämnen. 

Och för att ni också ska få testa produkterna till ett förmånligare pris så har jag tagit fram en rabattkod åt er som ger er 20 % på hela sortimentet. Koden är ”HANNA20”. Jag kan rekommendera er att testa deon för den innehåller ingen aluminium (vilket är så viktigt och är så svårt att hitta). Cleansing gelén är också bra, speciellt om man har en fransförlängning för den innehåller ingen olja.

Här hittar ni alla produkterna och rabattkoden anger ni i kassan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna