Morgonens frukost, gröt med bär…

God morgon gullisar! Som jag nämnt tidigare så har jag haft en hel del och göra senaste veckan så bloggen har hamnat lite i skymundan. Vilket fall så har jag en supermysig dag framför mig för idag tänkte jag bara vara ledig och inte packa ner något i flyttkartonger utan bara vara. Om en halvtimme ska jag möta upp Anna för en promenad runt Djurgården, sen ska vi på brunch med Dasha och två killkompisar till henne på Kasai. Därefter har vi inte riktigt bestämt oss för om vi ska på Joe & The juice festenVida ikväll eller om det bara blir en drink någonstans. Vi får se helt enkelt hur vi känner oss men det känns kul att ha en öppen kväll, det var länge sen. Vad har ni för planer idag?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna