Hej babes!

Var ute för första gången på väääääldigt länge igår (om man inte räknar med när Australiensarna var här) men av någon konstig anledning så gör inte jag det haha för drack knappt något den helgen. Vilket fall så mår jag verkligen som jag förtjänar… Började redan dricka bubbel på brunchen och sen mynnade lördagen ut i en enda lååååång fest. Glad att jag gick en promenad på morgonen med Anna dock.

Vi tog Djurgårdsvarvet men gick via Gärdet hem och det är så härligt och se alla blommor. 

Det gör en så himla glad!

Kommer bli så mysigt att gå här i sommar!

Hade på mig min Östermalms-tröja ifrån Dashas Stadsdel, där jag även fixat en rabattkod till er. 

Ange ”Hanna20” och få 20 %. Bra va?

Nu snart kommer mamma och pappa för att hjälpa mig flytta ut…. 🙁 

Nästa gång kanske jag har en helt annan stadsdel på tröjan?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna