MIN HELG I BILDER

Den här helgen började redan i torsdags för min del. 

Och först ut är eventet med Sasco.

Senare på kvällen frågade Gertrude mig, Dani och Lovisa om vi ville vara med i en musikvideo. Vi tackade ja och sagt och gjort så  blir det nog några få sekunders of fame i en musikvideo nära dig snaaaaaart haha….

Vi var på ”hemmafest” i musikviden så drog på mig skinnbyxor, klackar och en tröja. Klackarna är härifrån and I freakin’ love them. Och det roligaste med hela den här lilla musikvideo-inspleningen är att vi blev tillfrågade om att vara med i en helt annan musikvideo igår så nu tänkte vi börja giga som statister i musikvideos haha.

Men jag verkar vara den enda som tänker business av oss…

Efter inspelningen tog vi ett glas på Nybrogatan och snackade karriär och killar!

I fredags tog jag sjukt nog inte en enda bild men det fanns inget roligt att publicera heller. Satt bara hemma, jobbade, städade och gick någon promenad. Min lördag har ni ju redan koll på, men här en liten selfie jag och Anna skickade till en kompis för att fråga om även han skulle ut. Sen mötte vi upp honom och hängde med honom resten av kvällen. Vi var överallt, Kasai, Café Opera, Vida, Bergmans och Hells… Haha… Hade det så kul däremot!

I söndags vaknade jag inte på den bästa sidan. Beställde hem mat ifrån Uber Eats och sen så mådde jag dåligt över att jag hade ätit alldeles för mycket i stort sett hela dagen. Det blev liksom snarare hets-ätning hela söndagen för min del då jag bestämt mig för att skita i kostschemat helt igår. Vilket resulterade i att jag bara hade ont i magen och mådde illa hela eftermiddagen….. NOT WORTH IT alls. Haha, ni skulle sett mig. Hets-ätning har fått en helt ny innebörd för mig.

Och när jag säger att jag åt alldeles för mycket så menar jag verkligen ALLDELES för mycket. Låg i mat-koma deluxe i minst 3 timmar efter middagen.

Och resten av dagen flytt-packades det. Flyttar ut imorgon och flyttar då hem alla grejer till mamma och pappa för att sedan försöka vara utomlands så mycket som möjligt. Som det ser ut nu flyr jag kaoset redan imorgon och kommer inte hem förrän 17e maj igen och då har jag några dagar hemma innan en vecka på hotell väntar. Det blir väldigt mycket fart och fläng nu med andra ord men sen har jag en lägenhet jag kan få hyra över sommaren, så det blir nog så.

Middagen som mamma och pappa gjorde i ordning var så god att jag inte kunde sluta äta!!! Men som sagt så fick jag mat-koma deluxe deluxe efteråt vilket var mindre roligt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna