Wow vilken härlig dag jag hade igår. Vaknade tidigt på morgonen av att solen sken in genom fönstret hemma hos mamma och pappa och gick ut på en promenad. Sedan åkte jag in till Stockholm och Dani och så gick vi på en rosélunch på Lydmar (mer om den senare). 

Efter den superhärliga tillställningen så gick, jag, Molly och Dani och satte oss på Utecompaniet för ytterligare ett glas och det var så härligt. Verkligen första riktiga vår-dagen. 

Om ni kollar noga på Mollys hand så ser ni några ringar ifrån hennes nya smyckeskollektion i guld!!! Hur fina? De ser så lyxiga och dyra ut. Just the way we girls like it!

Dani, i en tröja ifrån en viss annan tjejs klädkollektion. Gissa vems? Waaaaaah!

Efter tjejsurret på Utecompaniet gick vi en sväng till Berns för ett till glas på Terassen men sen så drog vi oss hemåt och somnade gått i Danijelas soffa. Har ju som sagt ingenstans att bo nu i maj riktigt så kommer troligtvis pendla lite mellan Västerås, Dani och Babaks soffa och utomlandsresor. Det blir lite obekvämt och jag gillar inte att sova på någon annan soffa trots att det är en av mina bästa vänner vi pratar om. Men ni fattar, man känner sig lite i vägen liksom. Men men, håll ut Hanna! Haha…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna