Äntligen framme på Mallis! Inatt fick vi snabbt som attan igårkväll försöka boka ett hotell i hettans all hast då jag råkat boka en natt imorgon istället för idag så nu första natten bor vi på Melia Palm Bay. Ett nyöppnat hotell med en grym takterass för att imorgon flytta vidare ut till skogen, till en herrgård/ ett slott. Det ska bli så nice!

Direkt när vi kom till hotellet så drog vi på oss bikinis, solskyddsfaktor och åt lite lunch innan vi la oss för att lapa sol vid poolen. Det är 25 grader och inte ett moln så långt ögat kan nå. Men nu är vi tillbaka på rummet för en snabb dusch, powerwalk och lite middag vid hamnen. Ser ut som att vi köper med oss lite picknick och sätter oss någonstans, mysigt va?

Hörs sen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna