Jag får bannemig nypa mig flera gånger i armen här borta på herrgården för WOW vad mysigt och lyxigt vi har det. När vi checkade in fick vi bland annat en flaska bubbel så självklart avnjöt vi den ute på terassen i kvällssolen.

Vad tycker ni om brösten by the way? De ser jäkligt bra ut i den här baddräkten om jag får säga det själv… hehe. Och till alla som frågar, jag hade gjort om operationen 10 gånger om så behövdes. Jag är så nöjd. Det är verkligen det absolut bästa beslutet jag någonsin har tagit!!!

Min fantastiskt snygga baddräkt är ifrån Lulus

Den här bilden gör mig så freakin’ stolt över mig själv!!!! 

Dom här också, jag har verkligen kämpat hårt med det här jäkla kostschemat och ser verkligen resultat när jag tittar på dom här bilderna vilket bara gör mig mer motiverad och glad. Jag håller fortfarande på men fuskar lite då och då eftersom att jag vill ha det lite gött också, speciellt nu när jag är utomlands och så. Ska lägga upp före- och efter bilder ändå så att ni kan se på ett ungefär vilken skillnad det blivit bara genom att jag ätit rätt. 

Nä, jag känner mig så lycklig och stolt över mig själv och mitt hårda arbete just nu. Jag förtjänar verkligen det här och jag är så glad för att jag får dela allt detta med Molly också. Hon är en av de finaste människorna jag känner och det är så roligt att våra karriärer gått hand i hand enda sen vi började. Just nu kan jag inte tänka mig något härligare än att dela framgång med en vän.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna