Innan middagen igår så gick vi till baren här på hotellet för en drink. Hade sett på Instagram att de var superfina så var lagom exalterad över att få testa dem. Hade på mig en klänning ifrån min egna kollektion (visar bättre bilder i nästa inlägg).

Bara baren var hur härlig som helst! Kolla alla växter och frukter.

Nöjd tjej och vad tycker ni om klänningen? Jag älskar den mer och mer desto oftare jag testar den! Längtar så tills ni kan köpa allt mina hjärtan. Det kommer kännas så jävla mäktigt att se er bära min design!!!

Har aldrig ätit godare oliver… de var HELT otroliga! Varför är allt här bara helt fantastiskt? Till och med sängen jag ligger i och bloggar ifrån nu är perfektion. Kuddarna är mjuka som moln och täcket känns så skönt mot kroppen.

De dekorerade med blommor ifrån trädgården och många av ingredienserna i drinkarna var också ifrån deras egenodlade råvaror. Så mysigt! Älskar när det är så.

Snälla, vill aldrig åka hem…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna