Inlägg innehåller reklamlänkar

Började dagen med en morgonpromenad i bergen, riktigt bra rumpträning! Känner fortfarande i baksida lår (men det kan ju iofs också ha och göra med mördar rump-passet jag körde med min PT Patrick hemma i Västerås i fredags…)

Sen satte vi oss ute på terassen på restaurangen här på hotellet för att avnjuta en god frukost! Den hemmagjorda muslin med hampafrön var supergod. Älskar hampafrön i muesli, det är bästa grejen.

Min jumpsuit hittar ni här (klick!)

Sen la vi oss vid poolen och då passade jag på att börja lästa första delen i Hannah och Amandas triologi ”Två systrar”. Har sjukt nog ej läst den än. Hann komma halvvägs och tycker faktiskt den är riktigt bra. Det känns ju verkligen som att boken handlar om de själva.

Våra snygga pool-outfits! 

Min bikini är ifrån Chiquelle, sandalerna ifrån Michaela Forni X Flatterd och min kimono är ifrån Hannalicious for NA-KD. Mollys set och baddräkt hittar ni här. Det är ifrån AWA’s drop dead gorgeous swim wear collection med Nelly.

Sen fixade vi oss och knäppte lite bilder till bloggarna. Har bland annat fotat mycket ifrån kollektionen that I can’t wait to show you!!!! Ni kommer älska det (hoppas jag….) Iiiiiiiih. Glöm ej anmäla er till nyhetsbrevet här.

Herrgården vi bor på är verkligen magisk och gissa vilka som fått finaste rummet??? Hela vår stora terass kan ni skymta lite där uppe i högra hörnet med två parasoll. I videobloggen som kommer upp inom kort så kommer ni se mer.

Sist men inte minst så mumsade vi i oss ännu en god middag på hotellets restaurang och jag klädde mig i ytterligare en top ifrån kollektionen. Denna kommer säljas som set tillsammans med ett par byxor. Precis samma set som detta, fast i rosa då.

Den gulliga personalen la rosor vid våra servetter middagen till ära. 

Älskar att få special treatments!

Och så beställde vi in plock-mat/ tapas. Det var riktigt gott!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna