Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Här är två andra pieces ur min kollektion!

Byxorna är precis likadana i modellen som dessa (klick!), bara att dom här är mönstrade. Så självklart kommer även en top till i samma mönster. Tycker den här outfiten är perfekt för Summerburst eller dagsfester i sommar exempelvis!

Toppen är sedan en piece som tillkommer tillsammans med en annan tröja som är i mesh och långärmad. Så den går dessvärre ej att köpa separat men den mesh tröjan är fettsnygg så ni kommer vilja ha den också. Den är lilla toppen har även lagom breda band så att du får plats med en bh under, great huh?

Det bästa med dom här byxorna är att man får så sjukt snygga långa and skinny legs i dem!

Jag menar, titta bara hur lång jag ser ut i dem. Och då är jag 162 haha. Som vanligt är storleken normal men kanske aningen stor när det kommer till här setet. Jag ska faktiskt testa det i XS och återkomma om jag kan ha det.

Hoppas ni gillar mönstret med, det kommer även en klänning i samma mönster och jag var lite skeptisk först till det men nu ÄLSKAR jag det. Tycker det är så snyggt och rött är ju väldigt inne både nu och i höst också.

Glöm ej att signa upp er HÄR för att få mer info om när kollektionen släpps osv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna