Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Ännu ett fantastiskt plagg ifrån min kollektion! 

Denna kommer även i svart och är på riktigt den perfekta jumpsuiten.

Det bästa med den här jumpsuiten är att den urringningen går att reglera precis som man vill och att den är kortare i benen vilket gör att benen ser längre ut. Sen tycker jag att det är så snyggt att man kan knyta den på lite olika sätt. Antingen knyter du den runt midjan eller så knyter du den bara framtill vilket gör att rosetten blir större.

Den här färgen är väldigt flattered när man är brun och fräsch också!

Även skorna är ifrån kollektionen och de kommer också i svart. De ser lite skitiga ut i den här redigeringen ser jag nu, men de är sååååå snygga. Älskar verkligen den lilla volang-detaljen. Känns ju så inne just nu när det ska vara på volanger på allt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna