Inlägg innehåller reklamlänkar

Kickade igång sista dagen på Mallis och på Castell Son Claret med en promenad i bergen… Fick låna Mollys snygga linne som kommer härifrån (klick!) och tightsen är ifrån Victoria’s Secret.

Det blir jobbigare än man tror att hela tiden gå lite uppför så både jag och Molly har sån träningsvärk i rumpa och baksida lår. Det är ju iofs rätt nice med träningsvärk kan jag tycka.

Älskar morgonsolen och att gå upp tidigt på morgonen..

Efter promenaden svirade jag om till en fin, somrig klänning härifrån (klick!) 

Och så gick vi bort till frukosten.

För er som har undrat över strandväskan på Instagram förresten så är det hotellets egna dessvärre. Den var riktigt snygg dock! Ska införskaffa mig någon liknande som är smidig att ta med sig i resväskan.

Den här dagen insåg vi att vi kunde beställa nästintill vad vi ville ifrån köket också. Så tog lite scrambled eggs med lax och svamp och eggs benedict. Det var såååå gott.

Avslutade med en kopp kaffe innan…

Vi gick bort till poolen…

Mitt hårband och min klänning kommer ifrån H&M

Vi spenderade några timmar på en varsin solstol innan det var dags för…

Lunch… 

Delade på lite småplock – falafel, shrimp sticks och grekisk sallad.

Sen la vi oss på vår egna terass och försökte leta upp vart i Paradise Hotel vår låt ”Beautiful Life” hade spelats. Men hittade det inte. Någon som vet? Hade verkligen velat se det haha. Ändå lite life goals ju haha! Eller vad säger ni?

Skjortan/ toppen hittar ni här (klick!). Perfekta strand/ sommarplagget. Älskar att den är tunn och loose, så snygg att bara dra över bikinin när man går ifrån poolen eller stranden. Don’t you think?

Innan vi sedan blev upphämtade med transfer till flygplatsen så tog vi en massage på hotellets egna spa. Det var så himla härligt. Blev skrubbad med mandelskrubb och sen masserade med en skön olja. Riktigt avkopplande, vaknade under behandlingen av min egna snarkning haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna