Idag så gick inbjudningarna till mitt lanseringsevent av kollektionen ut till ett gäng utvalda vänner, bloggare och profiler som jag vill fira och dela denna dagen/ lansering tillsammans med. Inbjudningarna såg ut såhär. Inbjudan till själva eventet står alltså på påsen med blomsterarrangemanget i. Det bästa är också att blommorna står i en vas så det är bara att plocka upp buketten och ställa den vart man behagar.  

Det var svårt att bestämma hur jag ville bjuda in till eventet för samtidigt som jag ville att det skulle vara fint och fotovänligt så ville jag ju också att det skulle kännas lite annorlunda och kul. Blommor är väl inte super innovativt men tyckte att påsen med inbjudan på var lite fyndigt. Nu hoppas jag bara att alla kan komma! WOW, det är så nära nu.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna