God morgon!

Gick och la mig tidigt igår för var helt slut efter gårdagens bestyr. Mamma och jag åkte nämligen till IKEA för att köpa klädställningar och galgar så vi kunde packa upp två stora sopsäckar med kläder åt mig och ge mig en provisorisk walk in closet i gästrummet på nedervåningen haha. Rensade även en hel del inför en bloppis som kommer äga rum i Stockholm söndagen den 21e maj (!!) Mer info kommer, missa inte!! Har helt sinnessjukt mycket grejer att sälja…

Vilket fall så ska jag nu göra lite frukost och fixa det sista inför Florida dit jag och Molly åker idag. Det ska bli superkul speciellt eftersom att vi ska till Fort Myers och inte Miami-sidan. Hade väl inte tackat nej till Miami heller men det är alltid roligt att åka till lite annorlunda ställen där man inte varit förut. Har nog varit i Fort Myers tidigare dock, för har ju varit på typ vartenda ställe i hela Florida med tanke på mina föräldrars kärlek till Florida och USA men minns inte så mycket så ska bli kul att åka tillbaka.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna