Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Har blivit besatt av de s.k ”sport-bhs bikinisarna”. Tycker de är så snygga, bekväma och perfekta för mig som vill dölja ärren kring brösten också. Den jag har på mig här kommer ifrån Chiquelle

Kimono klänningen är ifrån min egna kollektion tillsammans med NA-KD och den är helt fantastisk i färgen. Vi kallar den terracotta och jag trivs så bra i den eftersom att den har den där varmare tonen som jag gillar så mycket. Tanken är ju inte att man ska ha den här klänningen på stranden/ eller vid poolen, men fick feeling och ville visa er vilka nice användningsområden man ändå har av dessa kimono klänningar som ni kommer se många av i kollektionen.

Mer terracotta åt folket! Om ni tittar på skillnaden mellan bikinifärgen och färgen på klänningen så förstår ni vad jag menar med att klänningen är varmare och härligare och att man ser betydligt mycket brunare ut i den än den andra.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna