Inlägg innehåller reklamlänkar

Äntligen framme i Fort Myers/ Florida. Jag tror inte ni fattar vilken helvetes resa vi haft.. Det hela började ju med att vårt första flyg till New York blev försenat ca. 3 timmar, därefter blir det inställt men med nöd och näppe blir vi omplacerade till ett flyg mot Chicago för att mellanlanda där istället. Det är bara det att det tar några extra timmar plus att även detta planet blir försenat och när vi väl kommer fram till Chicago så säger de åt oss att vi måste sova kvar där och ta första flyget nästa morgon ner till Florida. Ja, det var helt enkelt jättemycket som strulade men nu är vi framme.

Vad tycker ni om min chockrosa baddräkt? I love it. 

Ni hittar den här (klick!) – den finns även i gult, funderar starkt på att beställa hem det också.

Solbrillorna har äntligen kommit in igen de med, så dem hittar ni här (klick!)

Åt lite nötter..

Fotade en kampanjbild för mitt samarbete med Sasco…

Och beställde min första cola någonsin! Hur sjukt att jag aldrig tidigare beställt en coca cola? Molly = dåligt inflytande haha. Men jag måste faktiskt hålla med om att det var läskande gott med cola här i värmen hehe..

Det är så fint och färgglatt här i Fort Myers. Alla husen är i pastell och även solstolarna som ni ser. Det är så gulligt att jag dör! Det känns precis som i Key West fast lugnare och inte lika turistigt.

Nya tofflor också härifrån (klick!)

Titta färgerna på husen!! 

Och vet att ni kommer undra vart kimonon är ifrån så lika bra att jag skriver ut det också. 

Direktlänk här (klick!)

Har med andra ord haft några magiska, lugna och avkopplande timmar på stranden.. Sedan fotade vi lite outfits (kommer senare) och sen så satte vi oss på balkongen…

Och vinade, åt kex med ost i solnedgången och pratade om livet.

Verkligen såååå mysigt förutom den förbannade tv:n som ni ser vid poolen som spelade barnprogram högt hela kvällen när vi försökte ha lite peace and quiet. Men men, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig.

Så glad att jag känner den här lilla tösen däremot, hon är då fantastisk!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna