Inlägg innehåller reklamlänkar

Idag har vi spenderat hela dagen ute på vattnet princip. 

Och jag bar min nya snygga baddräkt dagen till ära. Finns här (klick!).

Så här såg hamnen ut där vi klev på båten!

Tycker om den här baddräkten så himla mycket. Den är liksom både snygg, sexig och elegant på något sätt. Inte sant? Men nog om den. Den här lilla ön Cabbage Key som vi besökte var himla gullig. Det bor endast 18 personer på ön och du promenerar hela ön på 

American flag! 

Det häftigaste och bästa på hela dagen var ju dock garanterat det här!!!! Jag har sett en del vilda delfiner i mitt liv men såhär nära har jag aldrig varit. De lekte som bekant med eftersvallet bakom båten och ju mer vi applåderade och skrek desto högre hoppade dem. Hur häftigt? Vem visste att det var så? Sån ball grej verkligen. Delfiner är så vackra!

Vi såg även sjölejon på vägen tillbaka men fick ingen bra bild på dem. Också superhäftigt. De simmade liksom precis under fötterna på oss på bryggan på ön. Förstå om man stötte på ett sådant när man badade exempel, gud, jag hade dött haha!

Här är lite utsikt ifrån vattentornet på den lilla ön. Ifrån det ser du runt hela ön och jag kan inte fatta att folk bor där permanent. Snacka om isolerat. Den äldre mannen som visade oss runt berätta en massa roliga historier för oss om ön. Bland annat hur en av ägarna växt upp ute på ön och inte lämnat den förrän han var hela 13-14 år gammal. Så han tyckte ju att det var helknäppt att människorna inne på fastlandet låste dörren när de gick hem

Min rosa lilla bakelse till klänning hittar ni här (klick!)

Molly lånade mina sandaler som jag hade på mig igår och som ni hittar här (klick!) och jag hade mina ny pjucks ifrån Zara.

Restaurangen vi åt lunch på, på Cabbage Key är känt för att man sätter upp en dollar bill med sitt namn på, på någon av väggarna eller i taket i restaurangen när man har varit där, som tip! Rätt ballt men också rätt äckligt. Det var flera stycken som höll på att ramla ner…

Ett gulligt litet båthus!

Har varit en supermysig dag! Älskar att vara ute på havet, det är så avkopplande. Satt på riktigt helt tyst hela båtresan tillbaka och bara försökte andas in den härliga breezen, saltvattnet och ögonblicket.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna