Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Hej babes! Sitter i New York och väntar på sista flyget hem till Stockholm så tänkte bara passa på och visa er ännu ett plagg ifrån kollektionen. Låt mig presentera min absoluta favorit jumpsuit! 

Den är så freaking gorgeous och materialet är fantastiskt! Den kommer även i en ljusare mer rosa färg men jag trivs bäst i den här eftersom att jag klär bäst i varmare toner. Vida ärmar och en knytdetalj som gör att du kan välja urringning själv.

Precis som i alla andra andra plagg så har jag S även i denna skönhet.

Nu vill jag veta vad ni tycker om jumpsuiten! 

Och till alla er som undrar när kollektionen släpps, vi har ej satt exakt datum ännu men snaaaart. Vääääldigt snart! Jag lovar att uppdatera er om datum och tid när jag vet mer. Deal? Så länge får ni hålla i pengarna så att ni kan shoppa loss när vi öppnar för försäljning för jag har en känsla av att det kan gå väldigt fort.

UPDATE: Kollektionen släpps den 25e maj (!!!!!!!) Om 10 dagar

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna