Inlägg innehåller reklamlänkar

God morgon mina fina!

Idag åker jag och Molly hem ifrån Florida igen så det blev en kort men rolig visit här borta. Men innan vi ska åka hem så tänkte jag bara snabbt redogöra för gårdagen/ vår sista dag här i paradiset.

Pssst, mitt träningsset hittar ni här (klick!)

Vi började självklart med en timmes promenad på stranden, stannade och körde lite squat-jumps m.m och sen sprang vi hem då det började regna. Så det blev verkligen att springa snabbt och hålla hårt i brösten men oj vad härligt det var. Saknar att springa så himla mycket, har ju inte gjort det sedan i vintras då jag skadade mig och sen gjorde jag ju operationen så jag längtar så tills jag kan börja på riktigt igen.

Efter frukosten och morgonträningen så Sedan blev det lite pool-häng… Låg och läste andra delen i Hannah och Amandas triologi och lyssnade på musik.

Efter några timmars svettandes vid poolen så åkte vi och käkade lunch… 

Och förberedde oss mentalt inför dagens stora äventyr vilket var…

PARASAILING! Wow, har ni gjort det? Så mysig grej, inte läskigt överhuvudtaget. Det enda som var aningen läskigt eller mer kul var när man blev doppad nere i havet. Älskar det. Vill verkligen göra det igen. Vi såg till och med en sköldpadda nere i havet där uppifrån.

Haha, hur gulliga ser vi ut där uppe med en smileyn? 

Svirade sedan om till middag och bar min egna kollektion woop woop!!!!! Denna byxdressen är så jäkla fin och kommer även i en ljusare nude that you’ll love. Jag gillar dock denna färgen mer då den är mycket varmare än den andra (bättre bilder på outfiten och byxdressen kommer)

Innan middagen skyndade vi dock ner för solnedgången. 

Den är ju så vacker på den här sidan av Florida

Utsikten ifrån restaurangen…

Restaurangen..

Nu måste jag kila, puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna