(Min Västerås PT Patrik gav mig ett träningspass jag kan göra när jag flyttar in på hotell nästa vecka haha)

Anlände till Arlanda tidigt imorse och direkt när jag kom hem till mamma och pappa i Västerås så började jag rensa och rensa och rensa. Det vankas ju nämligen bloppis på söndag, MISSA INTE (!!!!). Här hittar ni all info om bloppisen.

En liten, OBS liten del av min provisoriska garderob som jag har just nu hemma hos mamma och pappa. Gud, det råder sådant kaos och jag har så mycket saker jag varken använder eller behöver så det ska bli så skönt att göra sig av med saker på söndag.

Har packat ner allt i sopsäckar, totalt har jag fått ihop 6 stycken. FATTAR NI? 6 stycken haha! Så ta med er plånboken och kom och handla. Har bland annat två studentklänningar, timberland kängor, pälsvästar, träningskläder, några snygga bh:ar jag ej kan ha längre och massvis med klänningar. 

Tog sedan en paus i rensningen för att springa bort till Patrick och träna med honom. Ni minns honom, min gamla PT? Eller gamla och gamla brukar köra med honom när jag är här hemma vilket är så roligt för han är så duktig!!

Nu har vi ätit pizza och ska fortsätta rensa… 

Sen måste jag sätta mig med mejlen, har verkligen en hel del och ta efter!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna