Har precis varit på möte på Brillo och nu är jag hundvakt efter en mysig kaffe med min tjejkompis Filippa på Café Créme. Hon var uppe i Stockholm över dagen. Så det var så mysigt att hinna träffa henne en sväng, saknar henne. Hon är verkligen en sån vän som det känns som att man träffade senast igår trots att det var fler månader sedan. Älskar det. 

Gullisen! 

Vi måste verkligen försöka hinna ses mer i sommar kände jag och det så kul att vi hann träffas så var tvungen att säga det till henne en extra gång…

Och ja det ju tur att vi kände samma sak.. haha. 

Jobbigt annars 😉 Och ja, fråga inte varför hon heter Justin Bieber i min kontaktlista haha. Men minns att när hon ändrade det på min telefon så pirrade det till i magen varje gång hon skrev eller ringde mig. Kändes ju nästan som att var Justin själv haha….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna