God morgon!

Sov hemma hos Danijela inatt eftersom att jag ej får flytta in i den nya lägenheten jag ska hyra över sommaren 1a juni. Igår vaknades det konsert i Globen tillsammans med några influencers och Cure Media. Det var Shawn Mendes och WOW vilken bra jäkla konsert!!!!

Han pratade mycket med publiken och trots att jag bara kunde en fjärdedel av hans låtar så var hela kvällen underhållande och jag tyckte han var grym! Han skaffade sig nog flera fans efter igår.

Vi hade en sjukt nice lounge så fick även mat och dryck under kvällen. 

Hela gänget! Känner ni igen några?

Så mäktigt när alla tar upp sina mobiltelefoner och lyser med dem på konsert tycker jag. Fick rysningar flera gånger under kvällen och det kom även några tårar (heeeeelt sjukt) men han kändes så närvarande och fin och var bara så sjukt duktig.

När konserten var slut ville vi inte riktigt gå hem ännu så gick förbi Oxid där Dasha stod bakom baren ONE TIME ONLY. Så kul! Och till er som frågar om podden, ge oss en vecka. Vi båda har jättemycket just nu. Ber verkligen om ursäkt för det… 

Sen gick vi hem och somnade gott och nu har jag en dag fullspäckad med ärenden och jobb. Har skitmycket att ta igen sen Mallorca och Florida, blir bara stressad av tanken.

Hoppas ni får en fin torsdag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna