Nu kommer mitt absoluta favoritinlägg att skriva! 

“Min helg i bilder”

Spenderade princip hela fredagen på Danijelas balkong tillsammans med hennes två killkompisar. Det var så roligt för innan vi gick upp och satte oss så frågade Dani om jag ville ha solkräm varpå jag skrattade och sa “Nej, man bränner ju sig inte här hemma i Sverige”. Tre timmar senare var jag röd som en tomat…. Oj, ni skulle se bilden vi skickade till Danis kille på hur brända vi båda blivit haha. Det fanns en baktanke med att jag hade på mig en svart klänning som va hög i halsen på kvällen sen om vi säger så haha.

Rastade Mini i parken och satte oss på en bänk och pratade om livet.

Sen gick vi till systemet och köpte med en massa vin och bubbel, fixade vi oss och hällde upp ett glas rosé och satte mig i fönstret i Danis lägenhet och njöt av utsikten och av vädret. Stockholm har verkligen varit magiskt i helgen, det har bara varit fullt av härlig energi i luften varje dag liksom.

Sebbe och Tom kikade bland annat förbi på vin på takterassen innan det bar av på stan. Och Dani bar min kollektion! Hur snygg är hon inte i den toppen? Så häftigt och kul att se någon annan i min kollektion. Väldigt speciell känsla liksom. På torsdag smäller det (!!!!!!!).

I lördagsmorse gick jag och köpte frukost till mig, Dani och Babak på Nyko, en ny kvarterskrog som ligger supernära dem (gamla Mocco). Kan varmt rekommendera deras scrambled eggs med tryffel, den var alldeles fantastisk.

Sen kom Sami och Niklas, två killar jag inte känner sedan tidigare men som jag verkligen ÄLSKADE. De var så roliga och vi fyra hade det så roligt tillsammans. Vi döpte våra alteregon, Donatella (dani), Axon (Niklas), Le Douge (Sami) och jag Hailey något??? Minns ej mitt, så ledsen för det.. 

Vilket fall så hade jag så roligt med dom här killarna. Jag skrattade så att jag hade ont i magen flera gånger. Behöver såååååå hänga mer med dom. Älskar bjussiga människor vilket var precis vad dom var.

En annan grej jag älskar är fan Dani. Jag har ju bott hos henne sedan i torsdags och hängt med henne typ 24/7 hela helgen vilket verkligen fått mig att inse hur mycket jag tycker om henne och vad jag uppskattar att jag har henne i mitt liv. Hon är på riktigt världens bästa!!!!

Och till alla er som frågade om byxorna jag hade på mig i lördags. 

De kommer ifrån Ivy Revel.

Sen åkte vi i varje fall på Nicole Falcianis Smack party! Det var så fint uppstyrt, Viktor och Samir uppträdde och så var det en hel del vänner och bekanta där. 

Sen ville vi inte att festen skulle ta slut så då åkte vi till Café Opera och Bubbles and Brunch. Bara det att Dani blev så trött när vi kom dit så hon drog hem men jag stannade kvar med några killkompisar.

När Anna slutat jobba bestämde vi oss för att mötas upp och sätta oss och äta något gott så hamnade på Café Créme. Det var så mysigt med lite kvalitetstid med henne, vi hade verkligen en del hel att gå igenom.

Delade på lite smårätter, drack rosé och blev bjudna på efterrätten.

….som var magisk!

Jag köpte jag med mig en blombukett hem till Dani och Babak som lite tack för att jag fått bo där i helgen. Det har varit så mysigt men det ska bli skönt att flytta in på hotell imorgon.

Anna och jag käkade sedan en middag nummer 2 tillsammans med några andra vänner och bekanta på Ochaya (Kasais nedervåning/ festvåningen). Det blev en riktigt högljudd och festlig middag som slutade i ytterligare ett besök på Wall.

Idag var jag uppe med tuppen för att föbereda för bloppsien några av oss blogg-tjejer på Devote hade. Hade på mig kläder ifrån Nicoles kollektion från Bikbok.

Mamma var självklart med och hjälpte till trots benet (hon lyckades spräcka knäskålen när hon var ute på en eftermiddagspromenad på Strandvägen häromveckan). Hur man nu lyckas med det? Haha…. Stackarn..

Det kom en hel del folk och trots att jag har med mig så pass mycket hem att jag skulle kunna ha en till bloppis imorgon så fick jag en hel del sålt vilket var kul. Det är alltid roligt att få träffa och kramas lite med er också. Pratade en hel de med tjejerna som kom dit mot slutet, vilket var så mysigt.

Försöker fortfarande komma på mitt alterego namn…

Men nu ska jag fortsätta packa ner livet för en vecka och sen ska jag ta en kvällspromenad innan jag måste gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för ska nämligen på fest på Stureplan klockan 07!!! Jag vet, nu fattar ni ingenting, 07.00 på Stureplan, en måndag? Jag kan berätta mer imorgon. Har en sinnes fullspäckad men helt fantastisk vecka framför mig nu!

Update!!!! Vi kom på det! Mission accomplished.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna