Nedanstående inlägg innehåller reklamlänker

God morgon!

Har redan hunnit varit på morgonrave haha… Fick nämligen hem en rolig liten inbjudan tidigare i veckan till ett ”Before Work Party” med Heineken på Stureplan så 07.00 imorse var det alltså fullt ös medvetslös (!!!!)

Nä, det serverades självklart alkoholfri öl, lite frukost och så stod Sebbe (Sebjak) bakom DJ-båset och lirade. 

Rätt rolig idé ändå, det var faktiskt rätt mysigt att mingla lite tidigt en måndagsmorgon när man är pigg, alert och taggad på veckan som komma skall. Plus roligt att faktiskt kunna konversera med folk trots att man befinner sig i en atmosfär med ”klubb-feeling”.

För er som undrar vart träningskläderna är ifrån så hittar ni dem här (klick!) älskar dem.

Nu är jag mer än redo för den här veckan! 

Waaah, ni ska få se ”veckans planer” snart!! Då kommer ni förstå varför jag är så taggad.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna