Veckans planer

Måndag: Idag ska jag till frisören, beta av mejlen och flytta in på hotell för veckan. Bokade också precis in ett megaformer pass med Dani och Forni.

Tisdag: Välkomna Olivia som kommer hem från London för att vara med och supporta mig på mitt lanseringsevent på torsdag (!!!!!). Sen ska jag käka en jobb-lunch på Milles, filma en kampanj och gå på ett mysigt kvällsevent med Thomas Sabo.

Onsdag: På onsdag ska vi (tjejerna) äta frukost i Gamla Stan, sen tänkte jag Anna och Olivia hitta på något tillsammans bara vi tre (så länge sen nu…) nyår måste varit senast liksom. Lutar åt typ picknick om det är fint väder tänkte vi. På kvällen blir det eventuellt taco-kväll med Empire.

Torsdag: LAUNCHING HANNALICIOUS FOR NA-KD! Omg, jag tror inte ni förstår hur taggad jag är. Fick på riktigt tårar i ögonen när jag pratade om lanseringen igår med mamma. På torsdag lanseras alltså kollektionen och självklart så har vi i och med det också styrt ett lanseringsevent för mina vänner och profiler jag tycker om. Det kommer hållas på Berns och jag tror det kommer bli riktigt grymt! Först är det lunch och sedan kommer jag och mina närmsta hänga kvar hela dagen då vi både har middag och en hotell-natt där senare. Mysigt va? Hoppas på strålande sol då vi ska käka middag på en terrass!

Fredag: Dani och jag tänkte gå till Sturebadet på fredag och sedan så har hon ett stort event på Vida. De har nämligen officiell premiär av deras utomhus-gård då vilket kommer bli superroligt!! Ses vi där?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna