Kära ni, jag vet faktiskt inte varför varken jag eller Dasha meddelat er de senaste två veckorna om varför podden uteblivit. Jag tror det blev för mycket för oss båda att det bara kändes skönt att försöka ignorera/ trycka bort det hela någonstans eftersom att det självklart kändes jobbigt att vi inte publicerat några avsnitt. Så jag är ledsen för det.

Vilket fall så har vi beslutat oss för att lägga Onsdagsbubbel på paus för nu, för precis som Dasha skrev i sin blogg så känns det varken roligt eller rättvist för någon av oss när vi inte hunnit/ kunnat prioritera podden. Vilket resulterat i att kvalitén blivit mycket sämre än vad vi hade önskat. Jag hoppas och tror att ni förstår oss. Både Dasha och jag har extremt många bollar i luften just nu och det här känns verkligen som ett bra beslut. 

All kärlek <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna