Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

En dag kvar till lansering mina hjärtan!!!!! Imorgon klockan 8 så släpper vi kollektionen och jag är så freakin exctied att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kommer få följa hela lanseringen live också vilket ska bli såååå kul. Klänningen är ifrån kollektionen och jag kommer ha på mig den imorgon på mitt lanseringsevent fast i en annan färg. Vad tycker ni? Jag rådiggar den. Man kan nämligen både ha den till fest och vardag. Byt bara ut klackarna till ett par sneakers. 

Klackarna jag har på bilden hittar ni btw här (klick!). Fick sjukt mycket beröm för dem igår när jag hade dem på ett event som jag kan skriva mer om senare. De är sååååå snygga. Ska nog ha dem på Summerburst untz untz!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna