Hej! Ville bara flika in och be om ursäkt för att jag varit dålig på att svara på era kommentarer och frågor kring kollektionen men jag har haft så mycket den här veckan att jag knappt vet vad jag heter. På det var vi med i en superjobbig budgivning också så ni förstår säkert.

Ikväll har jag haft girls-night/ sleepover med Dani och Olivia. Vi har ätit tacos, gjort ansiktsmask, smörjt in oss med brun utan sol, druckit rödvin och styrt det sista inför lanseringseventet imorgon eftersom att min kollektion släpps imorgonbitti. Gud, kommer jag kunna sova inatt? Tur att jag har tjejerna i samma säng hehe. Vi hörs imorgon klockan 8! Pussss 

P.S. GLÖM EJ SIGNA UPP ER HÄR FÖR ATT FÅ 20% RABATT PÅ KOLLEKTIONEN!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna