Inlägget är i samarbete med Babyliss

I inlägget förekommer reklam för Babyliss

Har ingått i ett samarbete tillsammans med Babyliss där jag under kommande veckor ska testa två av deras stylingverktyg, samt göra två stycken hair tutorials för att visa er hur enkla dom är att använda. I den första av två filmer så visar jag er hur deras Liss Brush fungerar. Ni vet en sån där borste som man kan platta håret med. Jag valde att göra en snygg hög hästsvans som man kan ha på en härlig middag nu i sommar när det börjar bli lite varmare.

Jag tycker att borsten var superenkel att använda och att resultatet blev jättefint. Det kändes inte heller som att håret tog lika stor skada av borsten som det kan göra med plattänger?

Är du sugen på en Liss Brush ifrån Babyliss? Var med och tävla. Det enda du behöver göra är berätta vid vilket tillfälle du hade valt att använda din Liss Brush tillsammans med en liten motivering. Ex midsommarfesten, Summerburst med bästis, en tjejmiddag osv. Vinnaren presenteras sedan på min Instagram v 24 i juni. Good luck!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna