WOW, först och främst tack för all fin respons idag! Det känns helt sjukt att vi sålde slut på så mycket redan första timmen. Och jag är superledsen att ni som inte fick det ni ville hann beställa men vi kommer ge er restock på alla top sellers så don’t you worry. Nu är mitt lanseringsevent över och självklart kommer ett härligt gäng bilder ifrån det i dagarna men nu ska jag njuta av den här dagen och av att lanseringen har gått så freakin’ good!!!!

Tack till Lorin som gjorde mig riktigt drop dead gorgeous inför eventet. Blev så himla nöjd. Aldrig blivit så nöjd med smink någonsin innan!!! Det är ju alltid känsligt det där med hår och make. Så jäkla nöjd med nya håret också, var ju på Bangerhead hos Jennifer i veckan and she’s a star!!!! Hairtalk är förövrigt de bästa extensionsen jag någonsin använt. Vi hörs imorgon finisar, nu ska jag fira.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna