Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD och reklamlänkar

God morgon!

Är fortfarande i extas efter gårdagens festligheter. Det var på riktigt världens bästa dag!!!! Så förbered er på en bildbomb utan dess like ifrån mitt lanseringsevent. Here we go…

Jag var där en timme för alla andra för att filma lite content för NA-KDs sociala medier. Vi körde både snapchat, insta story, insta live och en video i vlogg-format. Mycket och stressigt men kul!

Eventet hölls på Berns ”hemliga terass” bar 606

Man behöver ett VIP kort för att ens besöka det stället vilket kändes helt rätt. Ville ha ett lyxigt event som andades JAG. Och tycker faktiskt att jag lyckades väldigt bra, speciellt med tanke på spellistan som jag hade hehe.

Så himla roligt att ha sina närmsta vänner där också, speciellt Olivia som åkte ifrån London endast för att vara med igår. Världens bäääääästa <3 Det har varit så mysigt och stöttnade att ha henne här trots att det blev några intensiva dagar.

Party Productions och Interflora hade gjort det så fint!!!

Mina tjejer var självklart där lite innan och vi bar alla min kollektion. 

Hur fina är dom inte? Världens bästa tjejer!

Skorna ifrån kollektionen!! 

De finns fortfarande kvar, in och köp HÄR (klick!)

Hela kollektionen!

När gästerna anlände fick de givetsvis plocka några plagg ur kollektionen.. och P.S. Alla kimono klänningarna kommer in idag eller i början av nästa vecka. De var lite försenade så de är inte slut och har aldrig varit!!!

Välkomna till en grönskande asiatisk rosé lunch stod det i inbjudan…

Det var så roligt att typ alla tjejerna ville bära kollektionen på lunchen!!! Det måste ju betyda att alla verkar gilla den och det känns så jäkla roligt att jag lyckats skapa plagg som passar så många olika tjejer med så olika stilar.

M&M,

 Moa och Molly i Hannalicious for NA-KD

Maggan i top från kollektionen, finns kvar och finns HÄR (klick!)

Gertrude looking freakin gorg i kavajsetet och så Mollsan i kimono dress som kommer idag eller i veckan, håll utkik (men lovar att uppdatera er också såklart! )

Dasha i off shoulder top (tyvärr slutsåld…)

Sushin vi fick till lunch var magisk och vädret likaså. Wow, det var så trevligt verkligen. Härliga, snygga tjejer, fint väder och grym musik. Spelade typ Kanye West, Drake, Rihanna osv osv. Ni fattar stämningen!

Angie var så jäkla hot i min kimono dress!!

MUUUUUMS!

Sanne looking flawless i min jumpsuit!

Och Lojsan passade så bra i setet! 

Finns kvar i grönt och blommigt här (klick!)

HELA GÄNGET!

Hur härlig bild? Danijela envisades om att jag skulle bäras upp.. haha

Men vi fick hålla koll på klänningen hehe 😉

Som sagt så kommer kimono klänningarna idag eller i veckan så ni kommer kunna köpa den jag hade på mig igår, för den är såååå  himla fin! Färgen är fantastisk, man får sånt glow och ser riktigt brun, fräsch och somrig ut.

Girls, girls, girls!

Det var sån jäkla härlig och festlig stämning på lunchen alltså, loved it. Men visste att det skulle bli bra för bjöd verkligen in tjejer jag genuint gillar och tycker om att hänga med och då kan det ju inte gå fel.

Bjöd på riktigt bra goodiebags också som innehöll några utav mina favoritprodukter!

Presentkort på Uber Eats och Interflora, hörlurar ifrån Happy Pluggs (enda jag använder), fransar ifrån Sweed Lashes (använder Linda Hallbergs edition typ varje dag), världens bästa mascara, Rituals lotion, Voluspa ljus och en frukost voucher på Berns för två m.m. Hur bra goodiebag? Det är viktigt med bra goodiebags när man går på event tycker jag!

Sen blev det självklart dessert också!

Och photoshoots med polaroid kameror (världens roligaste grej)!

Tack alla för ett fantastiskt event, så himla tacksam för att alla tog sig tid och komma och för att alla lagt upp så fina bilder, videos etc. Det betyder supermycket för mig verkligen.

Puss!!!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna