Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

och adlinks..

En bild säger mer än tusen ord, ni är bäst!

Jag kan fortfarande inte förstå hur mycket som är slut av kollektionen. Hur mycket vi har sålt och hur många som verkligen verkar gilla plaggen. Det känns helt overkligt och jag kan inte tacka er tillräckligt <3 Jag har levt i en lyckobubbla de senaste två dygnen och bara umgåtts och firat med mina närmsta tjejkompisar. 

Här kommer ett bildregn ifrån torsdags, tagna med telefonen.

Innan lanseringseventet så fixade jag och Olivia oss på hotell Birger Jarl som jag bott på hela veckan. Hon passade så ruggigt bra i mitt rosa set, I mean look at her!!!!!! SLAAAAAYING IT.

Dani och jag på lunchen…

Tycker det är så himla roligt för alla verkade verkligen ha haft det så himla kul på eventet <3

SQUAD GOALS

Alltså kunde verkligen inte sluta le, kolla hur glad jag är på varenda bild haha..

Sushi thru my phone.

Glöm inte att skorna fortfarande finns kvar att beställa, tror de finns i alla storlekar utom 36. 

In och kika HÄR (klick!)

Efter eventet så checkade jag och Olivia in på Berns istället och myste lite på rummet innan det vankades middag i Bistron med mina närmsta jäntor. Det blev ett riktigt tjej-kackel och en himla massa rosévin… Och hur snygga är mina bröst i klänningen jag hade på mig?

Åt råbiff!

Och tog lite bilder som sig bör..

Den här symboliserar verkligen vår kväll! Suddig men kul!

Drog sedan till AQUI tapas Dashas killkompis äger det stället. Det var nästan tomt i restaurangen då den höll på att stänga, så vi tog över hela stället. Jag styrde musiken och varvade gamla godingar med Bieber, Drake och Rihanna

Sen beställde vi några omgångar med hotshots.. Dansade ännu mer..

Tog en gruppbild..

Och åkte till Wall där vi hade bord, dansade på sofforna, skålade med champagne och tvingade DJ:n att endast spela hiphop, rnb. Det var så jävla roligt och det var så jäkla nice att ha ett eget bord bara vi tjejer!! Lätt en av de roligaste utekvällarna n

Den här bilden får avsluta dagen! Tack igen tjejer, ni är fan bäst. Så glad för att ni ville fira det här med mig och spendera den här dagen med mig. Jag kommer föralltid minnas det!!!! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna