Checkade ut ifrån hotellet jag bott på hela veckan imorse för att åka tillbaka hem till Västerås. Det har varit så skönt att komma hem, packa upp väskan och få ordning på mitt organiserade kaos igen. Och när jag var klar med det så har jag bara försökt tagit det lugnt och andats lite. Det är väldigt mycket just nu och då får man inte glömma bort att andas och njuta av livet också. 

Nu är det knappt en vecka kvar av hemlöshet och sen flyttar jag in i en hyreslägenhet igen över sommaren medan jag verkligen ska försöka hitta den där förbannade lägenheten innan marknaden dör ut för sommarledighet.

Här kommer lite mysiga bilder ifrån kvällens middag ute i trädgården. 

Det har ju varit helt fantastiskt väder idag.

Pappa häller upp en flaska cava som jag fick av hotellet jag bott på hela veckan. De kom upp med den och en handskriven lapp där det stod ”Grattis till kollektionen!”. Hur gulligt? Jag undrar hur dem visste att jag släppte klädkollektion i torsdags.

Mamma hade bakat godaste pajen!!!

Och så åt vi fjolårets kräftor… Riktigt smarrigt! Amanda messade nere ifrån Spanien att hon var så avundsjuk, hon älskar nämligen kräftor mer än livet själv tror jag. Och det är ju väldigt mysigt att vi faktiskt brukar åka och fiska kräftor varje år med familjen. Har ni gjort det någon gång?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna