Eftersom att jag har haft det himla hektiskt här i veckan så har jag helt missat att blogga om den mysiga frukosten jag och tjejerna hade i Gamla Stan i onsdags på Österlånggatan 17 (samma ägare som Nybrogatan 38, Paraden etc).

Jag hade på mig min top ifrån kollektionen som ni hittar här (klick!)

Varken den eller kimono klänningarna har släppts ännu då de var lite sena i produktionen, så nu i veckan kommer ni kunna shoppa dem. Återkommer med exakt tid och dag. Förhoppningsvis blir det redan imorgon.

Fina Anna var så somrig i hennes blå vit randiga skjorta!

Jag åt scrambled eggs med tryffel och yoghurt med rabarber och persika.

Det var så härligt att sitta ute och äta frukost med solen i ryggen, tror ärligt talat att det var första gången för i år som jag gjorde det. Uteserveringen på restaurangen var superstor och nice.

Moa och världens bästa Olli.

Måste hänga mer i Gamla Stan nu under sommaren, det är för mysigt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna