Inlägg innehåller adlinks

Efter hela lanseringsdagen/ kvällen och natten i torsdags så blev det en lång frukost på Berns på fredagsmorgonen. Det blev chia pudding, yoghurt och fruktbröd med hemmagjord hallon och choklad marmelad. Himla roligt att alla gästerna fick frukost vouchers på Berns för två stycken också.

Sedan checkade jag ut ifrån Berns och checkade in på Sturebadet

Dani hade bjudit med mig tillsammans med IsabellBook A Treat

Vi bara myste runt, badade bubbelbad, snackade skit och drack ett varsitt glas bubbel för att fortsätta kollektions-firandet. Det var riktigt mysigt och precis vad jag behövde efter torsdagens festligheter…. Hela den dagen var så himla överväldigande och nu kunde jag äntligen andas ut lite.

Älskar den här bilden 

Lunch åt vi också, den satt riktigt fint.

Och sen ville Dani lägga sig nere i värme-rummet (minns ej vad de kallas) men jag var lite för bakis för att ligga i värme så jag la mig utanför istället. Somnade nästan så skönt det var.

Efter typ 5 timmar på Sturebadet så gjorde vi ett stopp på Berns igen för att hämta mina grejer som jag lämnat i repan. Då passade vi på att ta ett till glas på bar 606, samma ställe som jag hade lanseringseventet på.

Sen åkte vi tillbaka till Hotell Birger Jarl, där jag bodde hela veckan och så kom Lojsan förbi för lite förmingel och fix. Vi hade nämligen bokat in en riktig tjejmiddag tidigare i veckan.

Vi matchade fint med blommiga skor och grönt!

Mötte upp fler tjejer på Vassa Eggen och sedan promenerade vi tillsammans bort till La Madrina där vi bokat bord. En Italienare på Birger Jarlsgatan som jag absolut kommer gå tillbaka till.

Tryffelpizzan var to freaking die for!

Delade med Dani för den var riktigt mastig och mättande…

Girls, girls, girls!

Jag och Anna <3

HOTSHOTS!

Ja, varför bryta ett vinnande koncept? Hehe…

Efter middagen staplade vi bort till VIDA där vi hade ett stort tjejbord för att fira deras invigning av innegården. Det var cirkus tema och ett himla kalas!! När vi kom ut till innegården och skulle gå till bordet krävde vi isfacklor och att ”who run the world – giiiiiirls” skulle spelas hahhah. Så roligt. 12 tjejer, such an entrance!!!

Så här såg vårt bord ut en timme senare, herregud vad mycket konfetti det var!

En sista suddig innan jag checkade ut ifrån Vida och hamnade på Hells en snabbis. Egentligen vet jag inte varför jag går till Hells, för oftast dricker jag aldrig något efter 01, utan det är väl mest för att få dansa lite till… 

Sen åkte vi runt halva stan i taxi och lyssnade på hög musik med öppen taklucka. Hade världens skönaste taxichaufför och världens roligaste taxiresa. Det var sååhäääääär nära att vi till och med åkte till Trosa…. Så glad att jag lyckades avstyra den idéen. Det hade blivit alldeles för jobbigt i lördagsmorse.

Istället åkte vi och köpte Mc Donalds åt oss och åt taxichauffören….

Han var så gullig mot oss som lät oss lyssna på så hög musik!

I lördags gjorde jag inte många knop, åkte hem till Västerås, låg och solade i trädgården och sen så blev det en mysig kräft-middag med mormor och morfar.

Klänningen hittar ni HÄR (klick!)

Så god middag! Kräftor är himla gott ändå, speciellt dem vi fiskar själva…

Another day another dinner. Ikväll har vi grillat. Resterande i familjen åt kött och jag stekte på en laxbit. Har blivit lite av besatt av lax på senaste tror jag. Men skulle faktiskt behöva lite tips på hur jag kan göra den lite annorlunda och roligare.

Det är ju morsdag idag men gav mamma en present redan i början på veckan. 

Vad hon fick ska jag visa er i nästa inlägg! 

Har ändå fått lite färg idag… Har legat och sovit i solen nästan hela dagen vilket har varit så otroligt behövligt. Man måste verkligen varva ner. Det är så jäkla viktigt!! 

Nu blir det lite efterrätt och sen måste jag sätta mig och jobba lite. Ligger lite efter på mejlen och har en del viktiga beslut att ta vilket alltid är lite jobbigt för en obeslutsam själ som mig. Därför skjuter jag gärna upp det men det blir ju bara värre. Ja, när ska man lära sig? Har ni några tips?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna