I tisdags bjöd Thomas Sabo in till ett mysigt litet event på Floristkompaniet. De hade ordnat med ballonger och goda små tilltugg och sen var ju hela butiken givetvis fylld av fantastiska blommor.

Hela tanken med eventet var att vi skulle få lära oss knyta buketter och sedan skicka dem till en mamma vi tycker om på morsdag. Jättemysig grej och även roligt att få lära sig lite mer om blommor. Jag önskar verkligen att jag hade lite grönare fingrar för i dagsläget så glömmer jag till och med att vattna dom där förbaskade blommorna då och då haha.

Ja, vad tycker ni om min bukett? 

Den blev väldigt busig och rörig, men jag tycker faktiskt att det blev fint.

Olivia var också med på eventet!

Fick även gravera två smycken, ett till mamma och ett till oss själva. Jag gjorde ett halsband till mamma där det stod H för Hanna på ena sidan och A för Amanda på andra sidan. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna