Precis som förra veckan så är även denna vecka rätt hektisk och intensiv.. Men är man tillräckligt planerad så går det an. Så förutom det jag skrivit att jag ska göra idag (måndag) ska jag se till att planera min packning ordentligt. Eftersom att jag vet vad jag ska göra varje dag så är det ju ändå rätt enkelt att planera outfits.

Måndag: Jobba hemifrån Västerås och passa på att träna ett pass med min personliga tränare Patrick när jag ändå är här.

Tisdag: En heldag med Devote-gänget. Ska b.la. på grönan vilket ska bli sååå sjukt roligt eftersom att jag inte varit på ett nöjesfält på hur länge som helst.

Onsdag: Ett annat heldagsevent fast med River Island, vi kommer bli upphämtade med buss som kommer ta oss till hemlig destination och inför dagen har vi fått beställa en varsin outfit ifrån River Island. Vi skulle välja en bikini outfit och en middags outfit så antar att det kanske rör sig om ett pool-party? Flyttar även in i lägenheten jag ska hyra över sommaren på onsdag.

Torsdag: Åker ner till Göteborg för Summerbust. På torsdagen så har Starclub ordnat med någon slags gatering så man får träffa gänget som vi kommer ha cabana med på Summerburst och sedan ska jag försöka hinna förbi Mollys butiksinvigning för hennes nya smyckeskollektion.

Fredag: SUMMERBURST!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna