Igår så var vi på Grönan med Devote-gänget. Det var barnsligt roligt trots det dåliga vädret (nästan bättre att vara där på en regnig dag egentligen med tanke på köerna).

Hela snygga ligan!! 

Plus Arnold då (Maggans baby som också var med…)

Första åket var Jetline och vi alla verkar väldigt taggade utom Danijela som ser ut att göra ett s.k. Kim K crying face haha. Vet ni vad det är? If not, klicka här haha.

Gullisarna Bianca och Tove <3

Nästa åk blev Insane och det är nog tamefan det roligaste åket på Grönan om ni frågar mig (jag åker ju faktiskt allt!). Den var riktigt jobbig första gången dock.. Zoomar ni in mig och Dani på bilden så ser ni att vi ångrar oss när vi är påväg upp haha!

Hahah, alltså den är ändå rätt obehaglig men oj vad jag skrattade åt Dani när vi var färdiga med första åket (satt kvar och åkte ett till sen) för hon tror att hon svimmade av för några sekunder haha. 

HAHA, här kommer inzoomingen om ni ej lyckades göra den själva!

Efter Insane var det dags för Tilt och den minns jag inte som så obehaglig som den faktiskt var. Trodde jag skulle kissa på mig ärligt talat. Den är 100 % läskigast på grönan!!!!!

KOLLA PÅ OSS! Hahahhaa…

Maggan ser glad ut, jag ser chockad ut, Danijela ser ut som att hon har bajsat på sig och Amelie ser livrädd ut.. Usch, det pirrade alldeles för mycket i magen på den alltså!

Anna var barnvakt medan vi åkte TILT hehe, hur snygg ser hon inte ut som morsa då? Orkar inte.

Efter TILT blev det lunch på en av restaurangerna som var förvånansvärt bra för att vara på grönan. Blev riktigt imponerad. Minns dessvärre inte vad stället hette bara men det låg mitt emot Vilda Musen om jag inte är helt ute och cyklar.

Sen gav vi oss på årets snackis/ nyhet…. IKAROS… Som TILT bara det att du lutas 90 grader neråt istället. Fy tusan vad nervös jag var, speciellt eftersom att jag tyckte att TILT var extremt mycket jobbigare än vad jag mindes den som.

Det var först bara jag, Andrea och Maggan som ville åka men eftersom att vi filmade åket och bara kunde göra två och två så fick även Stina ställa upp hehe. Andrea och Stina fick köra först. Och som tur var kom dom ner välhållna annars hade det blivit jobbigt. Egentligen ska man ju ge sig på först ut, jag menar tänk om de hade kommit ner gråtandes då hade man ju tyckt att det varit superjobbigt att åka upp. 

Minns när jag hoppade fallskärm för några år sedan och hur min kompis bara: ”Damn it Hanna, när jag såg dig hoppa ur flygplanet så höll jag på att dö. Då fattade jag vad vi verkligen gett oss in på…”

Sen var det dags för Maggan och mig och vi var… taggade…. Men när man kom upp däruppe och de släppte på ryggstödet och man hängde 90 grader ner i luften så var man inte så mallig längre… Det var några riktigt jobbiga sekunder där men sen så var faktiskt inte fallet alls lika läskigt som TILT. TILT måste gå mycket fortare och vara längre i fallet för det här kittlades inte allt på samma sätt.

Så jag åkte en gång till och tvingade med mig Anna denna gången!

Så glad att hon vågade åka!!

Åkte sedan lite fler karuseller och sen körde vi femkamp. Jag var riktigt bra på skyttet men de andra grenarna briljerade jag väl inte lika bra på hehe… Tack för en superrolig dag Devote, måste göras om! Men nästa gång jag går på Grönan ska jag fasiken göra det på en dejt. Så roligt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna