Flyttade in i lägenheten jag ska hyra över sommaren sent igårkväll så nu är jag back on track i Stockholm. Det har faktiskt varit ganska jobbigt här i maj månad när jag inte haft något boende och bara flängt runt men nu har jag en trygg punkt igen vilket känns skönt. Denna gången fick det bli Gärdet dock, men det är faktiskt väldigt mysigt där så ser fram emot en sommar på Gärdet!

Nu sitter jag med Dani på Nyko, vi har tagit en kaffe och snart så ska jag springa bort till Daisy Grace butiken/ salongen (minns ej vad de kallar den…) för och göra naglarna inför Summerburst. Åker ner till Göteborg runt lunch woop woop! Så taggad på den här helgen, hoppas bara att jag ej åker på sjukdom. Har haft den på känn senaste två dagarna men har försökt knapra mycket ingefära och druckit en massa husmorskurer. Någon av er som ska till Summerburst i Göteborg? Kommer lägga upp två olika hauls idag och imorgon med inspo på festival klädsel på min Snapchat. Hörs sen, puss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna