Nu har ni ju redan rätt bra koll på vad jag har haft för mig i helgen redan men har fortfarande ett gäng bilder jag inte visat er så tänkte att jag kör ett ”min helg i bilder inlägg” ändå. 

Först och främst vill jag bara tacka alla er som köpt kollektionen. Det är så roligt att ni gillar den och ni är så jäkla snygga i den. Har träffat hela 7 stycken dessa två dagar i Göteborg som haft på sig något. Kan inte ens beskriva hur fett det känts!

Här har ni en av dem som jag träffade på PUSH dagsfest i lördags. Det är lite roligt för det har liksom blivit lite ombytta roller i helgen då det är jag som gått fram till tjejer med min kollektion och bett om att få ta bilder haha.

Två superhärliga ifrån Trädgår’n

Med några härligare läsare<3

Igår, söndag när jag hade kommit hem ifrån Göteborg insåg ja att jag inte hade någon handduk hemma (flyttade ju in i lägenheten jag ska hyra över sommaren dagen innan jag åkte ner till Gbg). Så fick springa över till Getrude och låna en. Sen insåg jag att jag ej hade någon hårfön så då sprang jag hem till Dani och fönade håret. Så här välkomnade hon mig, hon hade en lugn skönhetsfixar-söndag. Något jag också hade behövt…

Men icke sa nicke.. 

Jag hade bokat upp mig på middag med några killkompisar…

En snabb, suddig i taxin

Vi åt på Supper Gården. Mysigaste och Instagramvänligaste stället att hänga på under sommarhalvåret.Tanken var att jag bara skulle ta ett glas rödvin till middagen men det slutade i både drinkar och shots IGEN… När ska jag lära mig att det INTE går att äta middag med dom här killkompisarna utan att bli övertalad att dricka shots… 

Maten var lika god som vanligt och vi hade en supermysig och rolig middag där vi gick igenom allt som hänt under helgen. De var också på Summerburst och vi hade några roliga stunder tillsammans minst sagt… Dom är så roliga och ni hade älskat dem men de föredrar att inte vara med så mycket på bloggen which I totally understand. Nu är ju ni väldigt snälla men man vet aldrig 😉

Efter middagen så gick vi till Berns då två av grabbarna ”gäst-spelade” på Terassen. Jag trodde det bara skulle vara vi där men söndagar på Terassen är ju tydligen en grej och det var ju massvis med folk där! Det roliga när ens vänner spelar musiken är ju att man får vara med och bestämma och att de kan hända att de spelas lite ”It’s a beautiful life, life, life” och kommer en isfackla till mig i samband med det någon gång under kvällen… Haha.

På den här bilden ser ni mig och ett supergulligt par som jag träffade igår. De är ifrån L.A och satt bredvid oss så vi började snacka och det hela slutade med att vi bytte nummer för de tyckte verkligen att jag ska komma över för en superfet fest i Malibu på 4th of July (USA’s nationaldag). ”We have a house in the hills and there’s a guestroom for you”. Älskar amerikaner, så inbjudande och gulliga. Ska man åka dit? Haha.

Kan hända att man får autografer av DJ’en också…. (Alltså killkompisarna haha) Ja, det var en rolig kväll minst sagt men slutade tidigt.. Det var ju trots allt söndag..

Nu har jag precis avnjutit en frukost på Nyko med Dani och sitter kvar och jobbar lite.. Har en hel del jobb och lunch-möten i veckan (ska lägga upp planerna senare).

Hoppas ni haft en fin helg!

Nu är det ju sommar!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna