Inlägg innehåller adlinks

Såhär såg vi ut dag 2! Det är så kul för det är så ofta jag och Molly råkar matcha så himla snyggt med varandra. Jag hade på mig en skinnklänning ifrån Nelly direktlänk här (kostar endast 150kr), skor här (klick!), nättröja här (klick!) och en kimono här (klick!).

Har hängt mestadels med Molly, Andrea och Moa hela helgen och vi har haft så sjukt roligt tillsammans. De är så härliga hela bunten och jag har skrattat så jag har fått ont i magen flera gånger. 

Varje år så har PUSH en dagsfest/ brunch på lördagen när det är Summerburst och den är riktigt kul att gå till. Denna gången serverades det pizza och den satt väldigt fint efter fredagens festligheter

Älskade Moas brillor, så snygga!

Men efter ett tag på PUSH så bestämde vi oss för att knalla bort till Port Du Solei då några killkompisar var där. Och det var ett riktigt bra beslut för oj vilken fest det blev! 

Det var så varmt så var till och med tvungen att dra av mig nättröjan jag hade på mig!

Efter några sjukt roliga timmar på dagsfesten i strålande sol så mellanlandade vi på Brasserie Lipp igen för att ta något att äta innan vi begav oss vidare mot festivalen.

Vädret var lite sämre på lördagen men det stoppade inte oss!!

Steve Angello var riktigt bra faktiskt!

Och efterfesten på PUSH var minst sagt maxad!!!! 

Tack Göteborg, Summerburst och Starclub för världens roligaste helg. Är redan taggad på Stockholm i helgen.. Kommer bli så roligt. Någon av er som ska dit?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna