Veckans planer:

Måndag: Jobba hemifrån, spela in en Tutorial för en kampanj och ha ett möte med en Youtube plattform som ska hjälpa mig med min Youtube och ligger under TV4 gruppen. Ska förhoppningsvis boka en resa till en av mina favoritstäder i hela världen! Gissa vilken?

Tisdag: NATIONALDAGEN. Mamma och pappa kommer förbi lägenheten med flyttlasset. Sen har jag inte bestämt vad jag ska hitta på ännu. Skrev precis i ”Empire gruppchatten” för att se om gänget vill göra något. Minns ni den?

Onsdag: Jobb-lunch med Sasco-tjejerna Nybrogatan 38 och eftermiddagsmöte på Paraden med Molly och ett företag. Sen på kvällen ska jag till Bar 606 Berns på event med Nelly och deras nya serie Filter.

Torsdag: Privat lunch med en tjej jag lärde känna i Marbella i somras, event med Ideal of Sweden och troligtvis middag med en dansk killkompis som ska spela på Summerburst.

Fredag: Summerburst Stockholm och en PRE-Summerburst vinlunch med tjejerna på Milles.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna