God morgon finisar!

Idag har jag bestämt mig för att lägga undan jobbet och bara njuta av dagen för det är ju faktiskt en röd dag. Jag har jättesvårt att lägga ifrån mig jobbet och vara ledig och det är verkligen något jag måste jobba på och ta på allvar. Därför flikar jag bara in och säger hej idag. Bilderna är ifrån morgonpromenaden jag tog tillsammans med Gertrude runt Djurgårn.

Det var så varmt och skönt och kändes verkligen som sommar äntligen med alla blommor, fågelkvittret och fåren som var ute och betade. VILKEN DAG! Helst hade man ju bara velat hänga på landet idag, grilla och bada i havet typ…

Men picknick i Humlegården med Danijela ska också bli mysigt. Så härligt att bara lägga sig på en filt i en park och hänga med sin bästis. Vi hörs mer imorgon. Ta hand om er och hoppas att ni får en fin dag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna