OBS!! Brösten ser väldigt olika ut i storlek på bilden men det är de inte, det är bara en konstig/ sne vinkel. Resultatet har blivit så fint och faktum är att jag innan operationen hade synligt olika storlekar på bysten (typ alla har det).

Har sett att det är flera av er som har undrat och frågat så tänkte därför göra ett litet inlägg om hur brösten mår så här 3 månader efter operationen. Jag vet ju själv hur nyfiken jag var på anda som genomgått samma ingrepp innan jag gjorde mitt.

I dagsläget tycker jag att brösten känns nästan helt som vanligt, självklart är jag fortfarande försiktig med dem och stygnen gör dem fortfarande lite hårda osv men förutom det så känns det så himla bra. Jag är noga med att ej träna bröst och försöker så gott det går att se till att de ej ”guppar” för mycket i bh:ar osv så att ärren inte töjs ut och blir större. Däremot så tejpar jag ju inte alls vilket de flesta verkar göra efter en bröstoperation. Varför? Min läkare rekommenderade mig att faktiskt inte göra det just för att det är större risk för infektion då. Men där säger alla olika så där får man välja själv hur man vill göra.

Vad mer vill ni veta? Ärren syns ju verkligen men ärligt talat så skulle jag inte bry mig om de såg ut så här resten av livet. Jag är så glad för den här operationen och att jag vågade genomgå den att inget annat spelar någon roll. Livet med mina små bröst är på riktigt tusen gånger bättre på alla plan. Bara det att jag kan sitta och jobba rak i ryggen, utan tyngden där fram. WOW.

Gud minns verkligen hur jag hade ångest i början av allt det här när jag kände att jag inte kände igen mig själv och min kropp. Hur jag tittade mig själv i spelgen och kände mig som en man för att jag tyckte att brösten var helt obefintliga. Men sen vande man sig och idag så älskar jag mina nya bröst. Det är ju en jätte förändring att gå ifrån jättemeloner till äpplen liksom och det är självklart att det kändes konstigt i början.

Ni som gjort samma operation såg era ärr också ut såhär efter 3 månader? Är orolig att de är för synliga med tanke på att jag ej tejpat något alls. Någon som vet? Men hörrni, ställ frågor, så svarar jag i kommentarsfältet. Men snälla läs inläggen jag redan gjort först så jag slipper svara på samma frågor om och om igen. HÄR hittar ni tidigare inlägg jag gjort om operationen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna