Lax sashimin på Broms

God morgon! Som ni redan vet så har jag två rätt fullspäckade dagar här onsdag och torsdag. Så lite snabbt innan jag ska iväg på mitt första lunch-möte tänkte jag berätta för er vad jag gjorde igår på min lediga dag.

Efter promenaden med Gertrude la jag mig hemma i sängen och lyssnade på en podcast, sedan sminkade jag mig lite lätt och mötte upp Gertrude och Vendela på lunch på Broms. Åt deras fantastiska lax sashimi!

Vendela och Gertrude

Tiden bara rann iväg under lunchen så fick snabbt som bara den boka en Uber för att hinna möta upp mamma och pappa i Vasastan på en lägenhetsvisning. Usch, det gav mig faktiskt lite ångest att jag var tvungen att ta en Uber dit. Har gjort av med en hel del pengar de senaste två veckorna… får försöka hålla i slantarna kommande dagar men det är ju så härligt att unna sig saker på sommaren.

Efter lägenhetsvisningen mötte jag upp Dani och Mini i Humlegården för lite eftermiddagsmys i solen. Det var väldigt härligt att bara hänga och inte göra något speciellt. Precis vad jag behövde!

Alla i parken blev väldigt förtjusta i Mini och flera stycken ville ta kort med henne så vi skämtade om att hon snart kommer bli Insta-famous!

Efter några timmar i parken blev vi sugna på lemonad och något litet att äta så gick och satte oss i baren på Nybrogatan 38. Dani beställde en efterrätt och jag en ostbricka. 

Har ni testat att blanda ost och honung någon gång? Det var så himla gott tillsammans. Har aldrig ätit det förut.

Satt nog i tre timmar och bara pratade om kompisrelation, vad vi såg i varandra första gången vi sågs, killar, tidigare förhållanden och hur vi är som människor och reagerar i olika situationer. Sen bestämde vi oss för att jag MÅSTE börja dejta för jag börjar faktiskt känna mig redo att träffa någon nu. Jag har liksom gjort allt som man ska ha gjort innan man kan gå in något seriöst känns det som och ska jag vara ärlig så börjar jag faktiskt bli riktigt sugen på förhållande (inte känt så på hur läääänge som helst). 

Så vi tog en till lemonad och började gå igenom min Tinder. Fick sämsta betyg av Dani för har typ aldrig svarat när en kille skrivit/ tagit kontakt med mig. Men nu har jag några sköna matchningar och faktiskt redan en dejt inbokad på torsdag. Hur roligt?

Avslutade kvällen med en kaffe och lite häng hemma hos Dani innan jag rörde mig hemåt och gick och la mig. Mysigaste och lugnaste dagen på länge. Verkligen behövligt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna