Hej finisar! 

Har äntligen kommit hem ifrån alla events och ärenden jag sprungit på idag. Har ätit frukost och plockat lite kläder inför Summerburst DAY BIRGER ET MIKKELSEN, fotat outfit, varit på Bangerhead och satt i några slingor som ramlat av och kikat förbi en snabbis på ett lunch-event på Nosh & Chow som Ideal of Sweden höll i.

Det bjöds på fina drinkar och lite asiatisk buffé.

Gud, det är sån lyx att kunna äta sådant här till lunch typ varje dag eftersom att det är events typ varje dag.

Fina Lovisa och jag! 

Två tjejer på eventet hade på sig mina skor!!! 

Alltsååååå, det är så roligt att se. Och de finns fortfarande kvar i typ alla storlekar här (klick!)

Nu måste jag återgå till mejlen..

Imorgon kommer den nämligen INTE uppdateras med tanke på Summerburst! Ser så mycket fram emot det. Dani ska nämligen sova hos mig inatt också så vi kan äta frukost och fixa oss tillsammans innan vår lunch imorgon. Hur mysigt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna