Eftersom att en dansk killkompis kom hit igår då han ska spela på Summerburst imorgon så skulle jag och Dani möta upp honom och hans vänner på en drink igår men vi slutade upp på Wall som vanligt hehe. Kul var det däremot!

Sen körde vi Sleepover hos mig. Dani renoverar ju hemma hos sig! Såååå mysigt med sleepovers. Kändes som man var 17 igen igår när Danijelas kille skjutsade hit henne med hennes väska med grejer. 

Imorse bjöd tösen på frukost på Paraden. Det ligger ju så nära mig vilket är fett nice!

Vi körde en riktig dunderfrulle! Och nu ska vi fixa oss inför lunch med tjejerna på Milles! Det blir en heldag idag och Summerburst ikväll. Ska bli så kul och ser ju ut att bli sol ikväll med. Hur nice???

Så glad att jag har världens bästa vän!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna